Esti in cautarea de servicii audit financiar Brasov? ACCOUNTING ONE ofera servicii auditul financiar ce are la baza operatiuni complexe si eficiente prin care informatia contabila este tradusa in termeni precum performanta si corectitudine.

Atunci cand conduci o afacere, analiza performantelor financiare si a concordantei dintre actele si datele contabile si conturile contabile ale companiei poate sa fie cel mai important ingredient pentru succes. O astfel de analiza facuta cu ajutorul unor profesionisti se numeste audit financiar.

Auditul financiar poate fi de mai multe feluri

1. Audit intern.  Este un audit realizat in cadrul societatii, de catre un auditor propriu sau de catre un auditor extern. Scopul sau este acela de a analiza respectarea normelor stabilite la nivel intern si de a evita diverse riscuri.

2. Audit extern. Este un audit realizat de catre un auditor extern si poate fi de doua tipuri: statutar (analiza situatiilor financiare anuale si analiza respectarii legislatiei) sau contractual (analiza financiara in baza unor solicitari exprese, de exemplu la achizitia unei companii , la schimbarea actionariatului unei companii, la aceesarea de fonduri europene , accesarea de credite bancare ,  etc)

Iti oferim servicii complexe de audit financiar

Indiferent care este tipul de audit financiar de care ai nevoie, la ACCOUNTING ONE gasesti o echipa de profesionisti care sa te ajute. Avem auditori atestati CAFR, cu o vasta experienta in domeniu, care pot intelege rapid structura organizationala a companiei audiate si pot oferi cele mai bune solutii care sa o ajute.

Cand este necesar auditul financiar?

  • Atunci cand legea impune asta. Din punct de vedere al legislatiei, exista mai multe firme care sunt obligate sa faca un audit financiar. Pentru a fi obligatoriu auditul, firma trebuie sa bifeze doua din urmatoarele 3 conditii: sa aiba active mai mari de 3.650.000 de euro, sa aiba cifra de afaceri mai mare decat 7.300.000 de euro sau sa aiba mai mult de 50 de angajati;
  • Atunci cand societatea este una de interes public.
  • Atunci cand se doreste o statistica clara asupra activitatii financiare a companiei, care poate sa ajute la dezvoltarea pe termen lung.