Esti in cautarea unui cabinet de insolventa in BrasovACCOUNTING ONE iti este aproape. Cabinetul de insolventa ACCOUNTING ONE, te poate ajuta sa previi sau sa treci peste insolventa cu bine.

Orice administrator de companie este speriat de ideea intrarii in insolventa. Din pacate, in fiecare an cateva mii de afaceri ajung sa initieze procedura de insolventa, cauzata fie de proasta administrare a resurselor, fie din cauza unor greseli sau pur si simplu a situatiei financiare generale.

Pentru orice companie, indiferent de faza in care se afla (start-up sau etapa de crestere sustinuta a operatiunilor), intelegerea insolventei este foarte importanta, deoarece poate preveni declararea acesteia

Ce este, de fapt, insolventa?

Insolventa este situatia in care o companie ajunge sa nu-si mai poata plati datoriile. Odata intrata in insolventa, o companie ajunge sa genereze neincredere in randul partenerilor si este mult mai vulnerabila  in fata falimentului.

Insolventa nu este sfarsitul activitatii firmei, ci doar o procedura prin care firmei i se ofera posibilitatea de a reveni în starea financiara anterioara declinului. In cadrul procedurii este necesara o reorganizare a activitatii si o comunicare foarte buna cu creditorii.

Te ajutam sa treci cu bine peste insolventa

La ACCOUNTING ONE avem o vasta experienta in procedurile financiar-contabile si te putem ajuta sa treci cu bine peste momentele neplacute din perioada insolventei. Iti oferi servicii precum:

  • consultanta in domeniul insolventei;
  • Lichidari administrative;
  • Intocmirea unui plan pentru reorganizare;
  • Intocmirea rapoartelor de analiza a societatii;

Supravegherea activitatii si indeplinirea atributiilor de administrator special.

Insolventa poate fi prevenita

Pentru orice administrator de companie, preventia este cea mai importanta. Pentru a evita ajungerea in insolventa este foarte important un management eficient al intregii activitati si mentinerea unui echilibru intre cheltuieli si venituri.

De asemenea, prevenirea insolventei poate sa insemne si monitorizarea permanenta a partenerilor de afaceri pentru identificarea timpurie a vulnerabilitatilor ce pot afecta business-ul.

Indiferent ca treci deja prin procedura de insolventa sau ca vrei sa o previi, te ajutam, punand la bataie toate experienta si toate cunostintele pe care le avem.