ACCOUNTING ONE este o firma de contabilitate cu vasta experienta in domeniul serviciilor de contabilitate , care va ofera servicii complete si complexe, indiferent ca aveti deja o firma si doriti servicii de contabilitate sau doriti sa incepeti si sa dezvoltati o afacere si aveti nevoie de consultanta si de ajutor pentru infiintarea firmei.

De ce sa apelezi la noi pentru contabilitatea firmei tale?

• Pentru ca avem o experienta vasta in tot ceea ce tine de contabilitate, de administrarea banilor, ajutandu-te sa ai controlul asupra lor si sa ai o relatie corecta cu institutiile statului;
• Pentru ca avem preturi foarte bine optimizate, atractive pentru orice firma;
• Pentru ca iti oferim servicii complete si complexe: contabilitate primara, contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, intocmirea situatiilor financiare, intocmirea diverselor rapoarte, intocmirea planurilor de finantare, etc;
• Pentru ca stim sa comunicam cu colaboratorii nostri si suntem mereu prompti.

In echipa ACCOUNTING ONE sunt doar oameni pasionati de tot ceea ce tine de contabilitate, pregatiti intotdeauna sa ofere solutii elegante, eficiente si practice. Daca alegi sa colaborezi cu noi, vei avea garantia implicarii noastre, garantia unui parteneriat durabil, garantia corectitudinii si nu in ultimul rand, garantia faptului ca vom face tot posibilul sa te ajutam sa iti dezvolti afacerea.

Care sunt principalele servicii pe care le oferim?

Pe langa serviciile de contabilitate, oferim si servicii de infiintare firme, audit financiar, consultanta fiscala si servicii privind insolventa companiilor. Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, suntem aici sa te ajutam.